Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OKRADLI MI KONTO RAZEM Z E-MAILEM I GDY CHCE COS WYSLAC TO TEGO OKRADZIONEGO MOJEGO E-MAILA PISZE ZE ZABLOKOWANE PRZEZ ADMINISTRACJE O CO CHODZI MAM POCZTE W WP

Opublikowano

Nie pisz na forum o co chodzi tylko napisz do administracji !!! możliwe że dostałeś bana na ip w metki i powiadomili pocztę i tam też dostałeś bana ! :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Jak nozna bana na poczte dostac jak nic nie robilem tylko mialem metkana nim i zostal okradziony razem z e-mailem moze to jakis buk na E-maila ???

Opublikowano

A macie jakies pomysly jak odzyskac tego e-maila bo pewnie zrobil zmiane e-maila na metka i po 7 dniach bedzie jego a to postyac byla PRO i szkoda tego eq :( Wysylalem na E-mail alternatywny i bylo napisane ze wyslalo a na tym e-mailu alternatywnym nie ma nic nie pszyszlo o co chodzi :(

Opublikowano

A macie jakies pomysly jak odzyskac tego e-maila bo pewnie zrobil zmiane e-maila na metka i po 7 dniach bedzie jego a to postyac byla PRO i szkoda tego eq :( Wysylalem na E-mail alternatywny i bylo napisane ze wyslalo a na tym e-mailu alternatywnym nie ma nic nie pszyszlo o co chodzi :(

Nie dubluj postów, tylko używaj opcji edytuj.

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...